14. kesäkuuta 2012

ostoksii ja ompeluu

Eilen me otettiin kiian ja iidan kans suunta ylivieskaan vähä shoppaileen. vietettiinki tosi mukava päivä ja suunniteltiin vähä kesää. tein pari hyvää löytöö mm. yhen topin, kynsiliimaa, ja nahkahousut (joita en todellakaan aio käyttää ite, vaan niistä alempana..;)
Tänään sit kiertelin aamusta äitin kaa parit kaupat ja myöhemmin sitte menin mummulle sen projektin parissa, ja nyt illalla kävin salilla :) joni tulee meille tänään, ja huomenna sitte suuntana kalajoki, beach futis, ja parhaat tytöt

mun kauniit etu- ja takapenkin teinit ♥

Sitte se projekti! sain muutama päivä sitte ideaks tehä ite jonkunäkonen clutch -laukku. halusin käyttää nahkaa, ja joku yksinkertanen malli, ei taidot muuhun riittäskään :-D ykassa kirpparilla törmäsin sitte mustiin nahkahousuihin, jotka ostin ja leikkelin niistä sopivat palat laukkuun ja ompelin (okei, mummu vähä autto) :

Mitäs tykkäätte? :-) rahaa laukkuun meni noin 9euroo, eli ei todellakaan paha hinta. ja saimpahan ainaki just sellasen mitä toivoin!
lopuks sitte pari paitaa, mitä ostin tänään alesta:

nyt meen kattoon jalkapalloo ja vähä pakkaileen! viikonlopusta postausta sitte mahollisesti sunnuntaina :-) pitäkää teki kivaaa!

2 kommenttia:

  1. Mää oon ehkä kateellisin ikinä ku osaat tehä just jotain tollasia ja niitä pitsipaitoja ite! :o Mulla ei ikinä riitä kärsivällisyys ja taidot tollasiin, onnistun vaa saamaan kaikesta jotenki ylijärkyttävän näkösiä jos mitenkää yritän leikellä tai jotai :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuule ei mullakaan riittäis ilman mummun neuvoja! pitää vaan harjotella ja alkaa kokeileen ;) suunnittelet jotain ja toteutat =)

      Poista