6. kesäkuuta 2012

kissa ja pari uutuutta

eilinen sali ilmeisesti väsytti lihakset sen verran, että olin aamulla superväsyny, vaikka lihakset ei erityisen kipeenä ollukkaan. pakottauduin viimein ylös, ja vaikeesta aamusta huolimatta olin jo kentällä virkkuna ja hyvällä tuulella, eikä sadekkaan haitannu! iltapäivän ryhmäläiset oli niin helppoja tapauksia aamuun verrattuna, että päivä meni loppujen lopuksi tosi nopeesti :-) myöhemmin käytiin sit jonin kans muutamat kaupat (haha, eli lähes kaikki oulaisten..)


tein tollaset hätävara kynnet, ja mun mielestä tuo lakka oli vähän liian oranssi mun makuun..näytti purkissa kivemmalta:( mutta näillä nyt pari päivää


en tosiaan oo mitään kissaihmisiä, ja oikeesti pelkään niitä, mutta tuo pentu on tietysti ihan eri juttu. oonki pari päivää käyny ahkerasti kattoon sitä, ihan niinku se johonki häviäis..mutta ei se kauaa nuin pieni oo! :|
viikonloppuna lähen jonin perheen mukaan sen mummun synttäreille tornioon, niin voi olla etten postaile viikonloppuna sitte ollenkaan, mutta sen jälkeen alkaa sitten mullaki loma :-)

ja sen kyselyn tuloksena tosiaan oli, että haluaisitte enemmän kuvia, ja se tuleeki toteutumaan, mutta myös tarkempia postausideoita saa laitella kommentteihin! mutta nyt nukkuun, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti