19. kesäkuuta 2012

beachfutis finnish open 2012

vasta tänään ehdin tulla kertoileen mukavaakin mukavammasta viikonlopusta kalajoella! perjantaina siis suunnattiin 10 tytön voimin kalajoelle pelaileen ja juhlimaan. peleistä sen verran, että ne meni hyvin ja päästiin parhaimmalle sijoitukselle tähän mennessä tällä joukkueella :) lauantaina oli siis kolme peliä, ja sunnutaina kaks. kuvia itse peleistä mulla ei oo yhtään, koska en todellakaan ottanu kameraa sinne pöllyytykseen.
perjantaina pysyteltiin mökissä, jonne jostain ihmeestä tuli porukkaa melkoisasti, joten ei nähty tarpeelliseksi lähtee minnekkään pidemmälle..
perjantain asuu

toi talo tuolla keskellä merta on niiin siisti! haluun samanlaisen :-)



Lauantaina sitte hyvällä fiiliksellä pelien jälkeen saunottiin, syötiin ja laittauduttiin ihan rauhassa. porukkaa alko taas valua mökille ja niitä piti jo istuttaa kuistilla ennenkö oltiin valmiita :D jossain vaiheessa ne kuitenki kyllästy ootteluun ja alko kiivetä parvekkeen kautta sisään(?!)


alkuilta pelailtiin juomapelejä, kuunneltiin musiikkia ja kahdentoista aikaan lähettiin kohti baaria. dyyni oli ihan täynnä , mun mielestä niin täys ko paikka voi olla! viihdyttiin kumminki lähes valomerkkiin asti kunnes lähettiin mökille jälleen syömään ja pikkuhiljaa nukkuun. reissu oli siis kaikinpuolin tositosi mukava, tavattiin paljo uusia ihmisiä, otettiin aurinkoo ja pelattiin hyviä pelejä! kiitos tytöt +kaikki muut osaa ottaneet
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti