14. elokuuta 2012

"sommaren är kort"

tää kesä on oikeesti ollu aika surkee..koko kesä meni lähinnä sitä odotellessa, enkä toteuttanu varmaan ainuttakaan niistä mitä olin suunnitellu.. tai sitte odotukset oli liian korkeet, mutta ens kesä on sitte parempi! koulut alko tänään mukavissa helteissä (....) enkä edellisenä yönä nukkunu 4tuntia enempää, mikä ei tosiaan johtunu innostuneisuudesta ja jännityksestä vaan yksinkertasesti valvoin puolet yöstä stressaen tulevaa vuotta :') tuleva syksy kuluu lähinnä koulussa, treeneissä ja kirjotuksiin lukien, mutta kyllä sitä vapaa-aikaaki löytyy tai on pakko löytyä..


Eilen vietettiin jonin kans kesän viimenen lomapäivä oulussa ettimässä kirjoja ja vähä vaatteita. shoppailusaalis jäi aika säälittäväksi, mutta ens kerralla vähä parempi tuuri :)


luonnonvalkonen lyhytmallinen neule, H&M 19,95€
valkonen hame, cubus 4,90€ normaalihinta oli 29,95€ eli hyvä löytö siis!!
Mitäs pidätte ostoksista? :) nyt koulujen taas alettua pääsee onneks vähä säännöllisempää rytmiin, ja kaikki kesällä huonolle huolenpidolle jääneet jutut on taas pakko laittaa kuntoon; mm. mun huone on järkyttävässä siivossa, tietokone on täynnä kuvia väärissä paikoissa ja pukeutumiseenki vois alkaa panostaa! toivotaan ett selviän tästä syksystä hengissä, adioos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti