28. toukokuuta 2012

vika viikko

..ennen lomaa tietysti. jäljellä enää kaks koetta, joista toinen ruotsin suullinen koe johon menee tasan 20 min. mun loma alkaa siis jo torstaina, ainaki melkeen. mun lomasta puuttuu enään ne loma ilmat! ois ihan kiva, jos viime viikon aurinko ja lämpö jatkuis edelleen, eikä vaihtuis sateeseen, niinku on luvattu :|

ootan niin paljo että saa nukkua pitkään ja olla auringossa ja saada vähä väriä pintaan! ja pääsee uimaan :-) koulujen jälkee mulla on viikko töitä huimalla, jossa piän pikkusille jalkapallokouluu, mutta se kestää vaan muutaman tunnin päivässä eli ei paljoo syö vapaa-aikaa! seuraavat työt alkaa vasta juhannuksen jälkeen, niin on onneks muutama viikko aikaa ihan vaan lomailla.

Tänään oon sitte palellu ulkona rusketuksen toivossa jäätävästä tuulesta huolimatta ja lukenu vähä ruotsia. joni oli myös meillä ja piettiin pieni piknik ilman ruokaa..hyvä seura ja musiikki riitti, eikä kuistille tuullu ollenkaa ;) loppuillan aattelin vaan olla, ja mennä ajoissa nukkuun, vaikka huomenna saakin nukkuu pitkään. voisin kattoo myös salkkarit pitkästä aikaa, niin tietäs vähä missä mennään!

Mutta te! käykääpäs vastaamassa tuohon kyselyyn tuolla oikees laidassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti