30. tammikuuta 2012

absoluuttinen nollapiste

Tähän päivään on kuulunu mm. koulua, tanssipuvun sovitusta ja lyhentämistä, oman tanssin harjoittelua, läksyjä, teoriatunti ja paleltumista ulkona.. Viimenen teoriatunti päätettiin siihen, että oppilaat seiso -22 asteen pakkasessa ulkona kun opettajat kurvaili edestakaisin syrjätiellä ja esitellen meille kaikenmaailman valot ja vilkut mitä autoista löytyy! Vaikka olin varustautunut kuin eskimo (=kerrasto, toppi, pitkähiainen, huppari, toppatakki..) plus kolmet housut päälleikkäin, niin varpaat teki tepposet ja olin valmis suuntaamaan oys:iin amputoitavaksi.. Ihmeen kaupalla kuitenki selvisin, mutta voin kertoo että vähän aikaa sai sulatella sisällä :)

Tänään kävin myös hakeen tuon Vilan "clutchin"  joka sitten toimii pikkulaukkuna wanhoina ja varmasti senki jälkeen! ;) Mitäs tykkäätte?
Tein illalla myös uudet kynnet pikasesti, ja tällä viikolla sitte juttua siitä kynnenvahvistajasta, vihdooin! Ja nyt kommentoinnin helpottamiseksi on lisätty nuo laatikot, niin on helppo klikata mitä mieltä :)

2 kommenttia: