9. heinäkuuta 2012

matkin naantalin aurinkoo

viime viikko näytti jo liianki hyvältä hyvine ilmoineen, ja otinki kaiken irti auringosta ja lämpimistä ilmoista! paitsi...en vieläkään oo heittäny talviturkkia! oikeesti, kohta alkaa koulut.
enää tää viikko töitä ja sitte mulla on aikaa vähä lomailla  (ja lukee kirjotuksiksiin, pläääh) 
huomenna mennään ouluun kattoon pappaa, pääsen ostaan uusia vaatteita ja ajaan autolla ekaa kertaa moottoritiellä, wuhuu


nyt mulla on kuitenki kiire nukkuun koska pitäis jaksaa taas aamulla herätä. oon muuten "kirjottanu" tätä postausta jo kaks tuntii, ja tässä välissä kävin mm. ajeleen ja grillattiin jonin kaa hot dogeja ;) mutta nyt byebye.

ja ainiin! aattelin että kokoaisin parin kuukauen aikana tehtyjä kynsiä, ja tekisin tänne sellasen kollaasin? kiinnostusta vai eei?

4 kommenttia:

  1. postaaaa jo! ja joo ois tosi kiva idea tuo kynsikollaasi!!! :) ja ois kans kiva jos voisit tehä vaikka jonkun kaveripostauksen kun poikakaveripostaus onkin jo ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ää mulla on ollu hirveesti kiirettä niin en oo kerenny postaileen :/ mutta toteuttelen ainaki sitä kynsikollaasia kesän jälkeen! :)

      Poista
  2. olinki just tulossa kommentoimaan nuista kynsistä että tosi ihanat! mut juu tee ihmees se kollaasi :))) oot muuten tosi kaunis ja kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos hurjan paljo, kiva että tykkäät! :) niin blogista kuin ideastaki!

      Poista