22. maaliskuuta 2012

SUOMENMESTARIT 2012!!!

Viime viikonloppuinen koitos todellaki toi tulosta! Voitettiin siis B-tyttöjen suomenmestaruus toistamiseen ja tätä myöten oon kolminkertainen suomenmestari!!! upeeta! Pelit siis meni hyvin ja ilman koko joukkueen käsittämätöntä voitontahtoa ja lujuutta, tulos ois ollu täysin eri. Missään vaiheessa ei siis lakattu uskomasta meihin, ja tappiot käännettiin voitoksi. Joka pelin jälkeen fiilis oli hyvä, ja mitä pidemmälle päästiin, fiilis vaan parani. Päivästä siis tuli tosi pitkä, jaloissa paino, ja pääki piti pitää kunnossa! Onneks siihen kuitenki pystyttiin ja suuri kiitos siitä kuuluu äideille Ilman hierontoja, tsemppausta ja rentoutushetkiä ei oltas jaksettu pelata niin lähelle omaa tasoa tai pystytty niihin kaikkiin suorituksiin.. Finaalissa, viimesen vihellyksen jälkeen tunnelma oli aivan uskomaton! ihan parasta oli huomata kovan työn tulos ja se mihin oikeesti pystyy kun vaan tahto on tarpeeks kova! mutta nyt, kuvat kertokoon lisää :-))



öööh, tekstiin, muokkauksiin ja kuvien lisäämiseen meni yli kaks tuntia..toivottavasti siis tykkäätte! ja vielä loppuun ISO KIITOS kaikille mukana olleille


2 kommenttia:

  1. tosi paljon onnea suomenmestaruudesta!!<3 parhaalla tsempillä ja täysillä fiiliksillä ja tietenki myös taijoillaki pääsee pitkälle ;)
    sitte vielä sellane et mikshän sun postaukset ei oo viime aikoina tullu mun bloggeriin?! D: aattelin että et oo pitkään aikaan postannu ja tulis kurkkimaan nii täälähän oli monta postausta mitkä olin missannu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ ja ompa kumma juttu tuo ettei ne näy! voisin kattoo jotain asetuksia jos oon vahingosa säätäny jotain väärin :o mutta hei kiva ku tulit silti kattoon! :)

      Poista